Vraag Offert aan!
Vraag offerte aan

Over VillaChalets

Vraag vrijblijvend informatie aan
Wij reageren meestal binnen 24 uur.

BETAALBARE VILLA ALS CHALET

VillaChalets is gespecialiseerd in het leveren van verschillende soorten Luxe Chalets. Onze focus ligt daarbij op de kwaliteit, duurzaamheid en het gebruik van milieuvriendelijke materialen en hiermee dragen ook wij ons steentje bij in het tegengaan van de stikstofproblematiek.
De luxe Chalet modellen van VillaChalets zijn onder te verdelen in verschillende stijlen en types;

- LSF – Light Steel Frame 
- Geïmpregneerde Houtlaminaat
- Tiny Houses (On wheels) 
- Modulaire Blok Woningen 

Het grote voordeel van deze technieken zien we voornamelijk terug in de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, maar ook in de snelheid waarmee de villa’s kunnen worden opgeleverd.

De "LSF"

Light Steel Framing” is de internationale benaming voor het gebruik van koud vervormde gegalvaniseerde stalen profielen. Staal is een van de meest gebruikte bouwmaterialen ter wereld en zal naar verwachting steeds meer worden gebruikt omdat het stabieler, veelzijdiger en 100% recyclebaar is. 

Daarnaast biedt deze methode van bouwen ook nog de voordelen van snellere montage en de daarmee samenhangende kostenbesparing.
LSF – Light Steel Framing-VillaChalets

afwerking LSF

Voor de afwerking van de het stalen frame worden OSB platen rechtstreeks op de stalen constructie bevestigd en afgewerkt met een volledig gevelisolatie systeem van EPS-plaat die vervolgens met mortel, glasvezeldoek en sierpleister worden afgewerkt waardoor een uitstekende kwaliteit in afwerking én de thermische en akoestische isolatie worden gewaarborgd.
De binnenkant van de verschillende kamers zijn rondom afgewerkt met glad gestucte gipsplaten zodat geen naden zichtbaar zijn. De badkamer wordt volledig geseald en conform bouwbesluit betegeld, al dan niet voorzien van een vloerverwarming.
VillaChalets LSF Afwerking

Geïmpregneerde Houtlaminaat.

De houten modellen van VillaChalets kenmerken zich in door de uiterst doeltreffende geluids- en warmte-isolatie voor alle seizoenen. 

De brandvertragende eigenschappen van de houten delen is bereikt door deze te impregneren in combinatie met het gebruik van de brandwerende isolatieplaat van de houten wandpanelen. 

Dankzij het modulaire ontwerp kan een houten villa veelal binnen binnen 1-2 weken worden opgeleverd!

Modulaire Blok Woningen

VillaChalets maakt met de "Modulaire Blok Woningen" het voor bedrijven of gemeentes mogelijk om in korte tijd over een stevige en duurzame arbeidsmigrantenhuisvesting te beschikken.  

De modulaire units kunnen worden afgestemd op uw behoeften. Zo kunnen de modules voor arbeidsmigrantenhuisvesting volledig worden uitgevoerd als een huis, met een slaapkamer, badkamer, eetkamer en een keuken én conform de SNF normering!

Ook is het mogelijk om de wooneenheden naast of boven elkaar te koppelen tot eenheden met twee verdiepingen. Zo kunnen de modulaire units verschillende afmetingen hebben en de indeling krijgen die u wenst.

Tiny Houses on Wheels

De Tiny houses van VillaChalets zijn betaalbaar, comfortabel en indien gewenst 100% circulair. Dit maakt deze tiny houses uitermate geschikt voor plaatsing op (mini) campings of recreatieparken.

Tiny Houses op wielen hebben het voordeel dat deze praktisch overal kunnen worden neergezet.

De volwaardig en compacte woningen zijn voorzien van alle woonvoorzieningen en sluiten op het gebied van luxe aan bij de hoogste norm.

Wacht niet!
Vraag vandaag
een offerte aan!

Bel Ons Op: 085 - 0509825
Welk type chalet u ook zoekt, casco, volledig gemeubileerd als vakantiewoning of voor mantelzorg, bij VillaChalets zit u altijd goed!
Vraag offerte aan
Het is geheel vrijblijvend!
crossmenu